Isle of Dogs

Hoezo in Kino

Wes Andersons negende film doet hem weer terugkeren naar het stop-motion format van zijn eerdere Fantastic Mr. Fox. Een indrukwekkende stemmencast doet de overwegend uit honden bestaande personages aanvoelen als volwaardige karakters en dit is dan ook één van Andersons beste films. Het gehele oeuvre van Wes Anderson is vanaf 8 mei te zien in KINO.

Regie: Wes Anderson

Cast: Bryan Cranston, Koyu Rankin, Edward Norton

Genre:

Avontuur, Komedie

Land: VS

Speelduur: 101 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
9 jaar

Isle of Dogs vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een 12-jarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle huisdieren van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island. Atari steekt alleen, in een Junior-Turbo Prop vliegtuigje de rivier over op zoek naar zijn waakhond Spots. Eenmaal aangekomen op Trash Island begint hij samen met een groep nieuwgevonden bastaard-vrienden aan een epische reis die het lot en de toekomst van hele provincie zal bepalen.

Te zien vanaf 10 mei

Wil je de film al eerder zien? Op 22 en 26 april zijn er voorpremières en op 6 mei wordt Isle of Dogs vertoond met Breakfast at KINO.

Met de release van Wes Andersons negende film, Isle of Dogs, is vanaf 8 mei The Complete Wes Anderson in KINO te zien. Een vertoning van alle films die Wes Anderson ooit heeft gemaakt.