Laatste kans: Hustlers

Hoezo in Kino

De grootste verrassing voor ons deze zomer, deze scherpe drama-comedy die als vrouwelijke Goodfellas zeer goed onthaald wordt. Met Oscarbuzz zelfs, en Hustlers is ook niet voor niets geselecteerd voor het Toronto filmfestival, waar ook Joker en The Goldfinch in premiere gingen. Constance Wu doet nog even een schep bovenop haar geweldige hoofdrol in Crazy Rich Asians en Jennifer Lopez… wie wist nog dat zij zó goed kon acteren? Met leuke cameo’s van Lizzo en Cardi B, maar het zijn Wu, Lopez en de heerlijke drive die regisseuse Lorene Scarafia in de film heeft gebracht die de show stelen.

Regie: Lorene Scafaria

Cast: Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo, Cardi B

Genre:

Actie, Drama, Komedie

Land: VS

Speelduur: 107 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
16SGT

NIEUW: Film & Dinerarrangement.
Voor of na de film nog een hapje eten in KINO’s restaurant? Bestel dan een Film & Dinerarrangement voor €24,50, inclusief een filmticket en €17,50 aan tegoed om te bestellen van de menukaart. Als je voor deze optie kiest, kun je 
ook direct een tafel reserveren in het restaurant. Bekijk het seizoensmenu hier

De getalenteerde strippers Ramona (Jennifer Lopez) en Destiny (Constance Wu) zien hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken…. Hustlers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het werd voor het eerst gepubliceerd in het New York Magazine door Jessica Pressler ’The Hustlers at Scores’.