Honey Boy

Hoezo in Kino

Even was Shia LaBeouf Hollywood’s nieuwe lieveling maar hij viel al snel van zijn voetstuk maar vond zichzelf ook weer opnieuw uit als kunstenaar en speelde hier en daar in kleine indie films. Maar Honey Boy is zeker zijn beste en meest persoonlijke project waarin hij zijn eigen vader speelt in dit autobiografische verhaal over zijn moeilijke jeugd als kindacteur. De film is grappig, pijnlijk en aangrijpend.

Regie: Alma Har'el

Cast: Shia LaBeouf, Laura San Giacomo, Lucas Hedges, Noah Jupe, Natasha Lyonne

Genre:

Drama

Land: VS

Speelduur: 94 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
12ADGGT

►► Let op: vanaf 18.06 zijn al onze voorstellingen geplaceerd, je kunt dan je stoelen selecteren tijdens het bestellen van je tickets.

►► We kijken uit naar je bezoek, maar adviseren je vóór je komst onze nieuwe huisregels goed door te lezen.

Honey Boy is geregisseerd door Alma Har’el naar een scenario van Shia LaBeouf, gebaseerd op zijn veelbewogen ervaringen als jonge acteur en zijn complexe relatie met zijn vader. Shia LaBoeuf laat op semi-autobiografische wijze zien hoe hij als tiener beroemd werd om vervolgens als volwassene in een afkickkliniek te belanden. Noah Jupe en Lucas Hedges spelen Otis Lort tijdens verschilllende stadia van een hectische acteercarrière. Shia LaBoeuf gaat de uitdagende en therapeutische rol aan om een versie van zijn eigen vader te spelen, een voormalig rodeoclown en crimineel. Artiest en muzikant FKA twigs maakt haar filmdebuut als de buurvrouw en geestverwant van de jonge Otis in het motel waar ze wonen. Het debuut van Har’el is een unieke samenwerking tussen filmmaker en onderwerp dat onderzoekt hoe kunst een therapeutische werking kan hebben en verbeelding hoop kan geven.