KINO Filmklub

Hoezo in Kino

In september 2018 start de KINO Filmklub. Elke laatste vrijdag van de maand om 15:00 exclusieve voorpremières van de beste films in KINO 1. Één van de programmeurs vertelt vooraf waarom hij zo uitziet naar de film, en na de vertoning horen we graag of je het daarmee eens bent (of niet, natuurlijk). Wij verzorgen borrelhapjes achteraf, en dit eerste seizoen eveneens een glas prosecco, dus je bent van harte uitgenodigd om de film te komen evalueren.

Regie: Florian Henckel von Donnersmarck

Cast: Sebastian Koch, Tom Schilling, Paula Beer

Land: Duitsland

Speelduur: 120 minuten

Taal: Duits

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:


KINO Filmklub #4
Voor de vierde editie van de Filmklub hebben we gekozen voor Werk ohne Autor. Twaalf jaar duurde het maar liefst, voor de regisseur met de allerbeste achternaam op IMDb zijn magistraleDas Leben Der Anderen opvolgde met dit epische Werk ohne Autor (Hollywood studio-uitstapje The Tourist uit 2010 noemen we nooit meer). De film is even een zit, maar zeer onderhoudend en met een geweldige emotionele pay-off. Graaf Henckel Von Donnersmarck schuwt het grote gebaar niet, en neemt je als kijker met gemak mee naar een paar decennia herstellend Duitsland, onder leiding van de geweldig acterende Tom Schilling (Oh Boy), Paula Beer (Frantz) en Sebastian Koch (Das Leben der Anderen).

KINO Filmklub seizoenskaart 2019 & nieuwsbrief
Na de vertoningen van en leuke gesprekken bij The Sisters BrothersCold War en Colette gaan we graag met de Filmklub verder in 2019. In verband met IFFR slaan we januari over, maar van februari t/m juni 2019 beloven we jullie weer de tofste en mooiste films, waar wij zelf het meest naar uitkijken. Met vooraf een korte uitleg waarom, en naderhand een prosecco in de hand om na te kletsen. Een seizoenskaart kost € 47,50 voor 5 edities (inclusief glas prosecco), maar is voor jullie tot 1 januari te koop voor de kortingsprijs van € 40,00
De KINO Filmklub seizoenskaart koopt u via deze link of aan de kassa. Wil je je aanmelden voor onze Filmklub-nieuwsbrief of hebt je een vraag, stuur dan een mailtje naar filmklub@kinorotterdam.nl.

Cineville
Heb je een Cinevillepas? Dan ben je automatisch lid van de klub! Meld je wel aan voor de Filmklub-nieuwsbrief via filmklub@kinorotterdam.nl zodat je tijdig je kaartje kunt reserveren.

* Instromen na 28 september is mogelijk; u betaalt dan relatief aan het aantal nog resterende voorstellingen.