Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2D)

Hoezo in Kino

Op 14 november keren we eindelijk weer terug naar de magische wereld van Harry Potter, met het vervolg op de avonturen van Newt Scamander (Eddie Redmayne) in Fantastic Beasts and Where To Find Them. Hoe sneller hoe beter wat ons betreft, dus organiseren we een double bill in de avond en nacht van dinsdag 13 november op woensdag 14 november. Zie nog eenmaal het prachtige eerste deel op dinsdag om 21:15 en vlak daarna om 00:00 als eerste Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald. In de tussentijd zorgen wij voor Magic Potion cocktails! Mocht je op dinsdag niet kunnen, vertonen we op zondag 18 november nogmaals een double bill.

Regie: David Yates

Cast: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Dan Fogler, Claudia Kim, Jude Law, Johnny Depp, Callum Turner

Genre:

Avontuur, Familie, Fantasie

Land: Verenigde Staten

Speelduur: 133 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:


Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.