Dress to Impress Wes: Isle of Dogs

Hoezo in Kino

Vrijdag 11 mei ben je uitgenodigd voor Dress to Impress Wes in KINO. Kom verkleed als je favoriete personage (of als Wes Anderson himself) naar de vertoning van Isle of Dogs om 20:00. De best geklede bezoeker wint een Wes Anderson-inspired-cadeau-pakket en een diner voor twee! Verder op het programma:

Jij komt verkleed, wij zorgen voor een bijpassende photowall met een scene uit één van zijn films en Mark Bolk Photo is aanwezig om je te fotograferen. Zoals je weet, we have a bartender in KINO (named Nico) who makes the best Rum Cannonball- and one mean Lobby Boy-cocktail. Koop je combiticket om er in ieder geval één te proeven, beide cocktails staan in mei en juni op onze kaart. DJ Wes(sel) Fonkert komt na de vertoning plaatjes draaien, van Françoise Hardy tot The Beach Boys, and then some. Hutspot presenteert 8 alternatieve Wes Anderson filmposters gemaakt door verschillende vormgevers en illustratoren, deze zijn ook allemaal te koop.

Regie: Wes Anderson

Cast: Bryan Cranston, Koyu Rankin, Edward Norton

Genre:

Animatie

Land: VS

Speelduur: 102 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
6 jaarangst

Let op: voor dit event kan niet gereserveerd worden, er zijn enkel combi-tickets met cocktail (of virgin) cocktail beschikbaar. Mocht er een week voor aanvang nog plek zijn, kun je nog kaartjes reserveren!

Isle of Dogs vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een 12-jarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle huisdieren van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island. Atari steekt alleen, in een Junior-Turbo Prop vliegtuigje de rivier over op zoek naar zijn waakhond Spots. Eenmaal aangekomen op Trash Island begint hij samen met een groep nieuwgevonden bastaard-vrienden aan een epische reis die het lot en de toekomst van hele provincie zal bepalen.

Tijdens het retrospectief The Complete Filmography of Wes Anderson in mei en juni kun je, naast Isle of Dogs, naar alle andere films van Wes Anderson. Check het programma hier.