Death on the Nile

Hoezo in Kino

Hercule Poirot wordt op zijn vakantie aan het werk gezet wanneer op een luxe cruise een steenrijke erfgenaam om het leven komt. Een zinderende who-done-it van regisseur Kenneth Branagh die net als bij Murder on the Orient Express een mooi evenwicht vindt tussen visuele panache en spannend moordmysterie.

Regie: Kenneth Branagh

Cast: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey, Armie Hammer, Rose Leslie, Annette Bening

Genre:

Mysterie, Thriller

Land: VS

Speelduur: 90 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:


►► We kijken uit naar je bezoek, maar adviseren je vóór je komst onze nieuwe huisregels goed door te lezen.

►► Heb je tickets besteld en heb je verkoudheidsklachten/ symptomen? Dan geldt dat je uiterlijk één uur voor aanvang van de vertoning je ticket kosteloos kunt annuleren door een e-mail te sturen naar info@kinorotterdam.nl. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort.

Hercule Poirot’s Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides van Egypte. De film volgt een groep voortreffelijk geklede reizigers met genoeg schokkende wendingen die het publiek zullen verrassen tot aan de laatste ontknoping.