Cry-Baby Cinema: Christopher Robin

Hoezo in Kino

Kom iedere eerste vrijdag van de maand met je baby naar de film tijdens Cry-Baby Cinema in KINO! Nu hoef je geen film meer te missen én kan de filmopvoeding van je zoontje of dochter ook al beginnen. Wij zorgen ervoor dat het geluid iets zachter staat en het licht gedempt aan blijft. Verder is er natuurlijk ook ruimte om voeding op te warmen in een magnetron en kun je wat makkelijker de zaal in- en uitlopen als dat nodig is. Deze editie: Christopher Robin.

Regie: Marc Forster

Cast: Ewan McGregor, Bronte Carmichael, Chris O’Dowd (Stem), Hayley Atwell, Brad Garrett (Stem), Mark Gatiss, Jim Cummings (Stem), Nick Mohammed (Stem), Toby Jones (Stem), Peter Capaldi (Stem), Sophie Okonedo (Stem),

Genre:

Avontuur, Live action, Martial Arts

Land: VS

Speelduur: 104 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
6A

Christopher Robin is vandaag de dag een wat saaie man van middelbare leeftijd. Maar dan ineens is daar zijn oude broekloze jeugdvriend Winnie de Poeh weer die hem leert wat het was om zijn fantasie te gebruiken en van het leven te genieten. De film is een interessante en frisse kijk op de klassieke personages en deed ons denken aan de Paddington films. Geschikt voor de kleine en grote kinderen onder ons – ook Nederlands gesproken.