Breakfast at KINO: The Goldfinch

Hoezo in Kino

Schuif op zondagochtend om 11:00 aan voor een heerlijk ontbijt in KINO’s restaurant en ga om 12:00 aansluitend naar de film. In deze editie vertonen we The Goldfinch. John Crowly (bekend van Boy A en het prachtige Brooklyn) verfilmd de intrigerende en Pulitzer Prize-winnende roman van Donna Tartt over een jongen die zijn moeder verliest en zijn leven opnieuw moet opbouwen in New York. Met o.a. Nicole Kidman, Luke Wilson en Jeffrey Wright.

Regie: John Crowley

Cast: Ansel Elgort, Nicole Kidman, Oakes Fegley, Sarah Paulson, Aneurin Barnard, Finn Wolfhard, Luke Wilson, Jeffrey Wright, Matteo van der Grijn

Genre:

Drama

Land: VS

Speelduur: 150 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
12AGH

Theodore “Theo” Decker was 13 jaar oud toen zijn moeder werd gedood bij een bomaanslag in het Metropolitan Museum of Art. Deze tragedie verandert zijn leven en is de aanzet tot een meeslepende reis vol verdriet en schuld, zelfontdekking en verlossing, en zelfs liefde. Tijdens dit alles klampt hij zich vast aan een aandenken aan die vreselijke dag, één tastbaar stukje hoop… een schilderij van een klein vogeltje geketend aan zijn stok: het Puttertje.