Avengers: Infinity War & Endgame Marathon

Hoezo in Kino

Avengers: Endgame is zonder twijfel het bioscoopevenement van 2019 of misschien wel van de afgelopen tien jaar, een periode waarin het Marvel Cinematic Universe geboren en oppermachtig werd. En niet zonder reden; de franchise met inmiddels zo’n beetje elke grote Hollywood-acteur in de gelederen heeft uitstekende en een aantal zeer eigenzinnige films afgeleverd, en lijkt daar steeds beter in te worden. Wij zijn zeer benieuwd hoe de Russo-broers de eerste fase van het MCU tot een eind weten te brengen, en wie van de popcultuuriconen gespeeld door o.a. Downey Jr, Hemsworth en Evans nog verder zullen gaan. Start op dinsdag 23 april eerst met Avengers: Infinity War om 21:00, en zie daarna om één over middernacht als één van de eersten Avengers: Endgame.

Regie: Anthony Russo, Joe Russo

Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper, Josh Brolin

Genre:

Actie, Avontuur

Land: VS

Speelduur: 360 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
12AG

Marathontickets: € 22,50 incl. cocktail | Cineville: €5,-

Programma:
21:00 | Avengers: Infinity War
00:01 | Avengers: Endgame

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

Geek Fest Rotterdam is dinsdag ook aanwezig tijdens de marathon en verloot verschillende prijzen onder de aanwezige bezoekers:
► 7x Marvel t-shirts
► 3x Marvel hardcovers