Laatste kans: Avengers: Endgame

Hoezo in Kino

Avengers: Endgame is zonder twijfel het bioscoopevenement van 2019 of misschien wel van de afgelopen tien jaar, een periode waarin het Marvel Cinematic Universe geboren en oppermachtig werd. En niet zonder reden; de franchise met inmiddels zo’n beetje elke grote Hollywood-acteur in de gelederen heeft uitstekende en een aantal zeer eigenzinnige films afgeleverd, en lijkt daar steeds beter in te worden. Wij zijn zeer benieuwd hoe de Russo-broers de eerste fase van het MCU tot een eind weten te brengen, en wie van de popcultuuriconen gespeeld door o.a. Downey Jr, Hemsworth en Evans nog verder zullen gaan.

Regie: Anthony Russo, Joe Russo

Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper, Josh Brolin

Genre:

Actie, Avontuur, Fantasy

Land: VS

Speelduur: 182 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:


De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.