KINO/Pathé Summer Nights: voorpremière Amazing Grace (i.s.m. LantarenVenster)

Hoezo in Kino

LET OP: DIT IS EEN OPENLUCHTVOORSTELLING OP HET HENEGOUWERPLEIN.
KINO en Pathé vieren hun gezamenlijke liefde voor de film en organiseren van 3 tot en met 8 september samen de eerste editie van openluchtfilmfestival Summer Nights. Zes zomerse filmavonden op het Henegouwerplein met voorpremières, live-muziek, dj’s, heerlijk eten en drinken. Je bent al welkom vanaf 17:00 en zodra de zon ondergaat, rond 20:50, beginnen we met de film!

Regie: Alan Elliott, Sydney Pollack

Cast: Aretha Franklin

Genre:

Documentaire

Land: VS

Speelduur: 87 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
AL

 

KINO en Pathé willen graag laten zien wat hen verbindt, en iets terugdoen voor Rotterdam. Het zesdaagse programma bestaat uit voorpremières van kwaliteitsblockbusters, filmfestivalhits en de klassieker Grease. Omdat de liefde voor film centraal staat, mogen partners zoals International Film Festival Rotterdam en LantarenVenster natuurlijk niet ontbreken, die ieder een eigen filmavond co-hosten.

Zondag 8 september sluiten we Summer Nights af i.s.m. LantarenVenster, met de voorpremière van de documentaire Amazing Grace. Een jonge Aretha Franklin zingt één van de mooiste concerten ooit in deze waanzinnige vijfsterrendocumentaire. Voorprogramma: live gospelkoor.

► Let op: dit is een openlucht filmvoorstelling
► Locatie: Henegouwerplein, Rotterdam
► Bekijk het gehele programma: www.summer-nights.nl