Laatste kans: Ad Astra

Hoezo in Kino

De beste sci-fi in jaren (en we hadden met Interstellar en Gravity toch niet te klagen), met een magistrale Brad Pitt als absoluut middelpunt. Als je dacht dat-ie niet beter kon na Once Upon a Time… in Hollywood: wel dus. En zoals bij de beste genrefilms; Ad Astra gaat alleen op het eerste gezicht over ruimtereizen, veel meer duiken we dieper en dieper in Pitt’s psyche en diens relatie met zijn illustere vermiste vader (Tommy Lee Jones). Huidige frontrunner voor de Oscars.

Regie: James Gray

Cast: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler, Donald Sutherland

Genre:

Sciencefiction, Thriller

Land: VS

Speelduur: 123 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
12G

NIEUW: Film & Dinerarrangement.
Heb je zin om voor of na de film nog een hapje in KINO’s restaurant te eten? Vanaf nu kun je op onze website ook gebruik maken van het Film + Diner-arrangement voor €24,50. Hiermee krijg je €4 korting op je ticket én kun je voor een bedrag van €17,50 gerechten van ons menu kiezen. Mocht je toch iets uitgebreider willen dineren, wordt het bedrag van €17,50 van de uiteindelijke rekening gehaald. Bekijk het seizoensmenu hier. Reserveer een tafel in ons restaurant gelijk in hetzelfde menu bij de aankoop van je tickets op onze website.

Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt. Zijn reis zal geheimen ontdekken die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen.