A Star is Born (encore)

Hoezo in Kino

Op 31 maart een exclusieve, langere versie van A Star is Born. Deze langere versie bevat twaalf minuten aan extra scènes en een aantal extra nummers, zoals uitgebreide versies van de nummers Black Eyes en Alibi, een a capella uitvoering van Shallow en de nummers Is That Alright?, Too Far Gone en Clover die alle drie nog niet eerder te horen waren.

Regie: Bradley Cooper

Cast: Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott

Genre:

Drama

Land: VS

Speelduur: 148 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:


A Star is Born is klassiek Hollywood in al haar glorie; een eigentijdse re-make van een classic waarin de adoratie en valkuilen van talent en bekendheid op gevoelige wijze uiteen worden gezet door regisseur en hoofdrolspeler Bradley Cooper. Met bijrollen van Sam Elliott en Dave Chappelle en een indrukwekkende Country & Western soundtrack.

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt – en wordt verliefd op – de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.